Jämt så det förslår.

Förkval omg. 3Förkvalet till kvalserien är jämn så det förslår. Oskarshamn ligger sist på 6 poäng men bara 2 poäng efter serieledande Rögle. Oskarshamn förlorade med klara 1-4 samtidigt som Rögle vinner med samma siffror hemma mot Västerås. Jag tycker dock att Västerås fortfarande är favoriter halvvägs in i serien då de har två hemmamatcher kvar, det har visserligen Malmö också men Västerås avslutar hemma mot Malmö på måndag. Tre matcher kvar och det är tätt mellan matcherna då det är match redan på fredag och ledig lördag med match både söndag och måndag. Tufft schema men det är dessa matcher som är roliga att spela.

Barca leder i halvtid med 2-0 efter båda målen av Messi och nu finns inte en chans att de tappar detta, inte tusan ska Leverkusen göra 4 mål på Camp Nou på 45 min. Näe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *