Våren i antågande.

Hockeykvalet till kvalserien är i full gång och det är helt öppet efter två omgångar. Västerås ligger bäst till men jag hoppas på IK Oskarshamn men tror inte riktigt på dem, jag tippar att Västerås tar sista kvalserieplatsen. Klara för kvalserien är Leksand, Örebro och BIK Karlskoga samt Djurgården som knuffades ner i slutskedet av matchen mellan Modo-Linköping. Linköping plockar målvakten och satsar på sex utespelare och det är ett lyckosamt drag av LHC. Kvitteringen innebär att Djurgården får kvala för att hänga kvar.

Barcelona kan säkra en kvartsfinal ikväll i hemmamatchen mot Bayer Levrkusen. Seger i bortamatchen med 3-1 ger en klar fördel och jag vet inte vad som ska kunna gå fel men det är ju idrott så allt kan hända.

Fint väder på dagarna men inte speciellt varmt, på nätterna är det rejält kallt, – 8 grader inatt och det kommer att bli flera minusgrader även kommande natt. Till helgen kommer tempen att stiga ordentligt för att i nästa vecka bli tvåsiffrigt och säkert upp emot 15 grader, härligt. Börjar rent av likna våren 1990, då var det 18 grader den 15 mars.

I morgon bär det av till Cebitmässan i Hanover, inte för mig men Kevin ska på sin första utlandsresa utan mamma och pappa. Spännande tror jag han tycker det ska bli men det kommer att bli tufft, bussresa ToT på 2 dygn, avresa 08.00 torsdag morgon och hemkomst på lördag morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *