23,42,49,58 och 85

Oj oj oj, vilken show Messi höll i går på Camp Nou. Slår det mesta för att inte säga allt. Vad kan ha varit bättre? Fem mål i en Champions League är rekord för turneringen. En annan spelare som övertygade bar Cristian Tello som gjorde CL-debut och grabben gör mål direkt i sin första bollkontakt, en djupledsboll på vänsterkanten vinklar Tello in hur säkert som helst och da har han bara varit på plan i 2 min och som om inte det räckte så sätter han en till. En annan reflektion är att Barca återigen spelar med ett kort lag, snittlängden i startelvan är endast 176,9 cm och de offensiva spelarna är alla under 174 cm förutom jätten Fàbregas med sina 179 cm. Hur som helst, kvarstfinalen är säkrad.

Apoel slår ut Kim Källströms Lyon vilket jag betraktar som en klar överraskning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *