Djurgården livrädda för Leksand

160 biljetter – vilket hån. Djurgården måste vara skitskraja för Leksands fantastiska klack då Leksand endast får 160 biljetter till hovet. Tyvärr kan inte Leksand göra något motdrag genom att bara ge Djurgården 160 biljetter, eller visst ge dem 160 biljetter de fyller ändå inte de platserna. Hoppas hoppas att Djurgården spelar i Allsvenskan nästa år. Leksand hoppas jag kniper en av de två platserna och vilket lag det andra blir spelar ingen roll bara det inte blir Djurgården.

Leksand toppar i båset i kvalserien – Tomas Forslund med över 300 matcher i Leksandströjan förstärker i båset. Backar bandet 10 år till den 1 april 2002, vilken känsla när första återtåget var framme på rätt perrong. Tyvärr har det blivit lite för många återtåg och nu måste det vara en enkel biljett till Elitserien som Leksand löst.

Nanne Bergstrand bygger nytt i Kalmar – nytt lag i alla fall. Bara nu inte Nanne har för mycket otur när han tänker, kan inte tänka att vissa ”måste” spela utan ”tänka” bästa laget ska spela. Det går inte att tänka som Pep Guardiola i lilla Kalmar, Kalmar kan inte vila viktiga spelare i vissa matcher. Ska Kalmar vara topp fyra måste alltid bästa laget spela. då kan det bli en riktigt bra placering 2012 för Kalmar. Mitt problem är dock att jag blivit lite bortskämd med bra fotboll sop spelas inte sparkas långt då jag sett en hel den internationella matcher de senaste åren med lag som Barcelona, Atletico Madrid, Sevilla, Deportivo La Coruna, PSV Eindhoven, Rhoda, Uterecht, Roma, Atalanta m.fl. Svenska lag och Svenska spelare kanske inte kan rulla boll som Spanska lag men varför måste Svenska lag skicka så många långbollar från försvar och målvakt på chans, varför måste bollen rensas undan i panik så fort de blir lite pressade. Träna mer på passningsspel över lag och passningsspel i trängda lägen istället för att lägga så mycket fokus på fysik. Mer lir och det blir trevligare för alla inblandade, såväl spelare som publik.

Mindre Premier League på Viasats kanaler till hösten, jag bryr mig inte. Funderar skarpt på att byta Viasat Sport mot Canal+ så Spanska ligan blir tillgänglig men synd att tappa Formel 1. Inte billigt att få de kanaler som jag önskar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *