Baku – Här kommer Loreen

Trekanten vinner över IFK Påryd med klara 3-0 och det borde varit betydligt mer. Påryd presterar inte mycket som stör Trekantens försvar och är inte speciellt nära att göra mål, däremot är deras defensiv ganska ok framförallt i de centrala linjerna. Passningsspelet som Trekanten presterar har ganska mycket att önska och det är alldeles för många passningar som inte är nära rätt adress, för många långa bollar och den avgörande passningen för snabbt. Våga slå en boll på markerad spelare men då måste den sitta på foten och inte 2 meter vid sidan om. Håll bollen på backen och var rädd om bollen så kommer det att bli en riktigt trevlig säsong 2012.

2012-03-10 Trekanten - Påryd 3-0

2012-03-10 Trekanten – Påryd 3-0

Lindsdal spelar 1-1 mot div. 3-laget Saxemara efter att haft ledningen i paus. Såg inte matchen men 1-1 känns inte bra. Lindsdal kanske testar runt och är nöjda. Lite konstig laguppställning idag enligt Lindsdals hemsida och i morgon är det Kalmar AIK som står på andra planhalvan. Lite mer logisk laguppställningen men inte optimal. Börjar fatta varför jag inte är tränare.

Kalmar Hockey har fortfarande chansen på div. 2 vilket är glädjande. IK Oskarshamn har chans på kvalserien vilket hade varit bra för mig och Leksand.

Loreen till final i Baku borgar för en bra placering. Lisa Miskovsky var en riktigt bra utmanare men når inte riktigt ända fram, Loreen var helt enkelt för bra.

Real Madrid fick bara 1-1 mot Real Betis och Barca kanske trots allt inte ska ge upp ligan, seger i morgon mot Racing Santander och det är bara 8 pinnar upp. 3 oavgjorda samtidigt som Barca vinner El Classico så är det klart, Guld igen. Föga troligt men än är det inte kört.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *