Ikväll avgörs det

Vet i tusan hur trött jag var i lördags kväll för riktigt vaken var jag inte när jag skrev att Real Madrid bara fick 1-1 borta mot Betis, 1-1 var halvtidsresultat. Matchen slutade naturligtvis med seger 2-3 och inför söndagskvällens Barcamatch hade Real 13 poäng upp på Barca. Barca gjorde sitt och minskade skillnaden till 10 poäng igen efter segern med 0-2 borta mot Santander. Messi gjorde båda målen och är med sina 30 ligamål 2 efter Christiano Ronaldo på 30 ligamål. Utöver ligan har Ronaldo gjort 4 mål i Champions League vilket ger 36 mål denna säsong i LaLiga och CL Lionel Messi har gjort hela 12 mål i CL vilket innebär att Messi har skickat in 42 mål i LaLiga och CL. Lägger jag till målen som de båda herrarna gjort i Copa del Rey så har Messi gjort 2 mål och Ronaldo 3 mål. Med andra ord så leder Messi skytteligan med 44 mål medan Ronaldo gjort 39 mål.

Rasmus Elm matchvinnare för AZ Alkmaar när De Graaschap besegras med 2-0, ett häftigt mål då Rasmus slår hörnan direkt i mål, Rasmus bevisar därmed att han är en fena på fasta situationer.

Lindsdal vinner söndagens match mot Kalmar AIK med 2-0 men av den info jag fått ta del av så övertygade inte Liffen. Övertygande spel av Klubben och ett ganska bra reslutat och genomkörare.

Ikväll avgörs det vilket lag som går till kvalserien. Oskarshamn har bästa utgångslägen med sin 12 inspelade poäng, 2 poäng efter ligger Rögle och Malmö. 21.30 vet vi vilket lag som går segrande ur denna strid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *