Hovet ikväll och F1

F1 premiären avklarad och den visade sig bli en uppgörelse mellan de stora stallen och i synnerhet McLaren och Red Bull. McLaren med Lewis Hamilton i Pole Position och bredvid sig stallkamraten Jenson Button visade att McLaren är snabb och tillförlitlig. Button drar det längsta stråt och Hamilton kniper en tredjeplats, däremellan Sebastian Vettel i en Red Bull. Vettel hade lite otur med sitt sista depåstopp eller var det Mc Laren som hade känsla? McLaren tar sina andra depåstopp på samma varv och överraskar Red Bull och när Vettel tar sitt så kommer Safety Car ut på och samlar ihop hela fältet. Dagens prestation gör ändå Pastor Maldonado i Williams då han avancerar i resultatlistan men strular till det på sista varvet och kraschar. Snöpligt men det gäller att vara skärpt hela racet. Även Fernando Alonsos uppkörning imponerar och får Ferrari bara ordning på bilen så kommer 2012 bli ett kul år. Lotus visade att de är snabba och med lite finslip i stallet så kommer med all säkerhet pallplatserna. Mercedes underpresterar och Felipe Massa måste nog skärpa sig om han ska köra hela säsongen i en röd bil.

Kvalseriens 3:e omgång ikväll och Leksand åker till Hovet för match mot Djurgården. Poäng ikväll och Leksand måste vara ganska nöjda och en seger vore fantastiskt bra. Varje match är viktigt och poäng på bortaplan brukar vara bra. Johan Svedberg är den enda som saknas på bussresan ner till Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *