Hälsade på Rasmus

Matchbiljett med Rasmus Elms autograf

Matchbiljett med Rasmus Elms autograf

Hemma igen efter en tripp till Amsterdam, Alkmaar och Ängelholm. Reste med Kalmar FF till Holland och Amsterdam i fredags morse och kom hem natten till måndagen. En rolig resa med fotbollsmatch på söndagen, Rasmus Elms Alkmaar vann med 1-0 över Waaleijk. Ingen större tillställning men AZ behåller serieledningen med 7 omgångar kvar. Rasmus gör en stabil insats på sin defensiva mittfältsroll. Efter matchen kom Rasmus upp i loungen och berättade lite om sin situation i Alkmaar och med tanke på att det var Kalmar FF så var på besök så var det kul för Rasmus och även för Mattias. Mattias spelade inte men var med i loungen. Vi fick även träffa Gert van Ouden som spelade för Djurgården 2003-2004, Gert gjorde 14 mål på 23 matcher. Gert berättade hur olika säsongerna var med Sören Åkerby och Zoran Lukic som tränare 2003 och bara Zoran 2004. Fick en inblick i hur olika tränare kan se på spelare och hur olika scenarion det blir. På fredagen gick vi på pub efter middagen och till min förvåning träffar jag Gjalt Koppmans på en av pubbarna, helt otroligt. Första frågan jag fick var hur det är med Michaels fot. Världen är liten.

Billy Lansdowne

Billy Lansdowne

Leksand har strulat till det för sig och efter 2 förluster mot Rögle är chanserna minimala. Gårdagens match kollade jag på i Ängelholm och Rögle var bra men Leksand kunde lika gärna dragit det längsta strået, vann skotten men vad hjälper det. Nu är det nästan kört men chansen finns än. 4 vinster och 18 poäng kommer att räcka kan räcka med 16 eller 17 också men chansa inte, vinn de 4 som återstår.

Fernando Alonso överraskade i princip hela F1-cirkusen genom att vinna söndagens lopp, Malaysias GP men än större överraskning är Sergio Perez andraplats i en Sauber. Perez kunde lika gärna ha vunnit om han inte strulat till det på sista varvet. Det spekuleras villt om Perez kommer att köra en Sauber eller en Ferrari i Kinas GP den 15 april.

Ikväll möter Barcelona Milan på bortaplan och vid ett ogynnsamt resultat för Milan i slutminuterna så kommer med all säkerhet Zlatan att dra på sig ett gult kort för att slippa åka till Camp Nou och returen. Jag ser egentligen inte vad som ska stoppa Barca, inte över 2 matcher i alla fall. Zlatan i lysande form men det räcker inte och dessutom saknar Milan Thiago Silva, Marco van Bommel och Pato. Barcelona saknar också några spelare men Barca är ändå världens bästa lag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *