Det brinner i järnkaminen

Det brinner i järnkaminen igen

Det brinner i järnkaminen igen

Leksand besegrar Stockholms stolthet på ett övertygande sätt med 2-0. Vi bränner Djurgården i järnkaminen. Visst har Djurgården chanser bl.a. ett ribbskott men Leksand har ett stolpskott och skapa massor av chanser. Erik Hanses storspelar igen och håller nollan igen, men Leksand har fler chanser än Djurgården och vinner skotten med 37-31 och segern är helt rättvis. Glada målskyttar denna eftermiddag Jacob De la Rose och Jensa Bergenström. Synd att inte BIK Karlskoga klarar av att hålla det oavgjorda resultatet utan tappa i slutet av sista perioden. Leksand är enda lag som kan hota Rögle och Timrå om platserna i Elitserien. Vinst krävs i de 2 sista omgångarna mot Timrå och Örebro. Inte omöjligt men jobbigt.

Kalmar FF vinner premiären i fotbollsallsvenskan borta mot Sundsvall med 0-1 efter mål av Daniel Mendes. Bra start för Kalmar vilket inte varit fallet de senaste åren.

Lindsdal vinner mor Sillhövda med 5-4, vilken målkavalkad.

Trekanten förlorar med 0-1 mot seriekollegan Lindås/Långasjö men borde enligt rapporten jag har tillgång till vunnit, L/L skickar mest långt vilket inte är speciellt ovanligt i Svensk fotboll.

Kalmar AIK spelar 0-0 mot tabellkollegan Högsby.

Färjestaden förlorar med klara 6-1 mot Ljungby. Ganska stora siffror men FGoIF:s målvakt Stefan Augustsson skadar sig vilket kan ha påverkat resultatet. Färjestaden tappade i veckan Filip Lindkvist och kan tappa Andreas Persson och kommer att få det tufft i 3:an.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *