Supernolla

Erik Hanses, supernolla

Erik Hanses, supernolla

Erik Hanses är numera ensam supernolla i Leksand, 9 nollor har det hittills blivit denna säsong och det finns chans till ytterligare 2. Inte illa med tanke på att Erik är född 1990. Jacob de La Rose och Jens Bergenström sätter puckarna som ger fortsatt liv i kvalserien. Timrå är nästa hinder på vägen och vid seger på tisdag kan det bli en målskillnadsaffär om BIK Karlskoga vinner fredagens hemmamatch mot Timrå. Rögle har kvar att möta Örebro borta på tisdag och Djurgården hemma iu sista omgången på fredag. Efter 8 omgångar leder Timrå på 18 poäng och +8 i målskillnad, Rögle 2:a med 16 inspelade poäng och +6 med Leksand på 3:e plats, 12 poäng och -2. Svårt läge men så länge det går att räkna hem detta så hoppas jag naturligtvis.

Lindsdal utklassar Aneby med 8-0. Var det verkligen ett div. 3 lag som ställdes på konstgräset?

Fortsatt kalt väder väntar i veckan, soligt men bara några plusgrader. Vart tog växthuseffekten vägen?AC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *