Var rädd om bollen

Den röda Ferrarin räckte inte till igår men det är nästa år som Liffen ska vara bra. Nu fortsätter lagbygget inför elitseriecomebacken 2013. Många bra påskrifter redan klara och med lite ytterligare spets kan det bli en riktigt bra säsong 2012/2013.

Barca gjorde sitt igår kväll mot Milan som egentligen inte hade mycket att sätta emot, visst blev det två straffmål signerade Leo Messi och det finns flera belackare som hävdar att det var billiga straffar men i regelboken står det att en spelare inte får fälla en motståndare och det är inte tillåtet att dra i tröjan, det borde Milanspelarna veta. Hade det svenska dommarteamet vågat döma straff i förra veckans match då Puyol blev märkbart dragen i tröjan hade det definitivt inte varit något snack om utgången, nu blev det i alla fall lite spännande ett tag.

Tänk om svenska lag och tränare kunde spela boll längs backen, vilken fröjd det hade varit att gå på fotboll då. Näe, svenska fotbollsspelare ska sparka långt och hårt och försöka med den avgörande passningen så fort det bara går, helst från målvakten eller backlinjen. Mycket chans i denna form av fotboll. Måste väl ändå vara roligar att ha bollen inom laget än att jaga bollen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *