Fler påskrifter och Svenska Mästarna på programmet

Johan Svedberg förlänger med 1 år vilket är bra. Andreas Appelgren – tränare fortsätter ett år till som huvudansvarig för a-laget och ansvarar för backar/deffensiv. Pär Hellenberg – Ny från Västerås = Istränare och ansvarig för forwards. 5 träningsmatcher bokade och fler kommer. Klart är att Svenska mästarna 2012 är ett av motståndarlagen då både Brynäs och Skellefteå är bokade. Även elitserielagen AIK och Modo är bokade samt Allsvenska seriesegrarna Örebro. Modo börjar träningsmatchandet den 10 augusti.

Trekanten har gjort mål

Trekanten har gjort mål

Trekanten besegrade Alstermo på onsdagskvällen med 4-2 och det var inte rättvist, borde kanske varit 6-1 eller något liknande. Stakt att vinna mot Alstermo även om Alstermo inte ställde bästa tänkbara på planen. Östran tippar Trekanten på 11:e plats och degradering, Barran och Ölandsbladet tippar Trekanten på 7:e plats. Jag tror att Trekanten är bättre än så, plats 3-5 känns realistiskt, jag bestämmer mig för 3:e plats vilket skulle vara Trekantens bästa någonsin. Trekanten kommer att störa många lag under året.  Hoppas på många mål och glädje under serien. Ängö kommer säkert att tillhöra toppen men topptippade Lindås/Långasjö kommer inte att motsvara förväntningarna.

Lindsdal startar serien till helgen då Motala gästar Fjölebro. Tufft att börja mot Motala som förra året spelade i div. 1. Skador och sjukdomar stökar i truppen, precis som förra året. Risk finns att Lindsdal kommer att kriga i de nedre regionerna även 2012.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *