F1, seriepremiär och dåligt genrep

Formel 1 i morgon, Kinas GP i Shanghai. Sebastian Vettel missar Q3 och det måste vara bra länge sedan Vettel missade Q3. Mercedes och Niko Rosberg tar Pole med Schumacher vid sidan eftersom kvaltvåan Hamilton tvingades byta växellåda och flyttas ner 5 placeringar. Kamui Kobayashi i sin Sauber har 4:e kvaltid vilken är en överraskning. Kimi Räikkönen i sin svarta Lotus ha 5:e tid och startar därmed i 2:a led. Årets F1 är fyllt av överraskningar och det skapa mer intresse för F1. Loppet startar kl. 09.00 i morgon söndag och jag är ytterst tveksam om Mercedes kan prestera i ett helt lopp, Fernando Alonso i Ferrari kommer säkert att ta en pallplats.

Malmö FF – Kalmar FF en fredagskväll, vilka möjligheter men vad är det Kalmar sysslar med? Inte ens nära att störa Malmö. Likt senaste matchen är det chansbollar som dominerar och uselt passningsspel. Förlust med 2-0 och det är inte mycket att säga om resultatet, möjligen att det kunde varit större siffror.

Trekanten spelade genrep mot Tvärskog och det var allt annat än bra men ett dåligt genrep ger en bra premiär. Eller? Förlust 1-2.

Lindsdal spelade seriepremiär hemma mot topptippade Motala idag. Motala hade mest boll men skapade inte speciellt mycket utan spelade mest runt. Lindsdal tar ledningen med 1-0 genom CC och ser ut att gå mot en 3-poängare men på en hörna kvitterar Mottala och resultatet står sig matchen ut. Resultatet är ändå ett bra resultat för Lindsdal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *