CL rond 1 del 2

Bayern var det klart bättre laget i går mot Real Madrid och vann helt rättvist med 2-1 efter sent segermål av Gomez, fint framspelad av Lahm. Real tappade som vanligt fokus när det går dem emot, började gnälla på domaren och låta sitt dåliga humör gå utöver motståndarna genom fult spel, Alonso är inte speciellt juste och Marcello ska vara glad att han inte visas ut efter sin fula attack.

Ikväll gästar Barcelona London och Chelsea. Ett bra resultat borgar för final den 19 maj och jag ser helst att Bayer München står för motståndet även om de får fördelen att spela på Allianz Arena. Frank Lampard rankar Leo Messi som världens bästa och Messi har gått om Maradona anser han.

Leo Messi har en fantastisk säsong 2011/2012. 63 mål hittills denna säsong varav 10 på straff.  Åtta hattrick och under 2012 har Messi producerat hela 34 mål. Sjukt bra siffror. 243 mål sedan debuten för Barcelona varav 107 på bortaplan. Under Guardiolas era som tränare har Messi spelat 131 matcher och producerat 129 mål. Messi är inte bara målskytt, 106 assist finns på Messis CV.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *