CL rond 2 del 1

Måstematch för Barcelona eller mer än så. Ikväll är det vinst som gäller och det kanske inte ens räcker, måste vinna på rätt sätt. 1-0 och det är förlängning som väntar, alla andra uddamålsvinster innebär förlust. Gör Chelsea mål måste Barca vinna med minst 2 mål. Tuff uppgift. Barca spelade ligafinal i lördags och förlorade, ställde kanske inte upp med bästa lag då Pique, Alexis och Fábregas in spelade av en eller annan anledning. Chelsea spelade definitivt inte bästa lag i lördags utan vilade flera ”givna” spelare. Pep Guardiola kommer att göra allt han kan för att nå final och har alla spelare tillgängliga utom långtidsskadade Villa, Fontás och Abidal. Om någon timma vet vi vilka startelvor som de båda coacherna ställer upp med. Allianz arena hägrar men det krävs mycket för att nå finalen, Chelsea är enda lag som Pep Guardiola inte besegrat som tränare.

Inget guld för småkronorna (J18) i söndags, förlust med klara 0-7 men en silvermedalj bärgade Leksands Foppa. Vill Sverige ta medalj i hockey-VM kanske Filip Forsberg ska vara med, rena medaljmagneten är han den gode Filip.

Spelschemat för Allsvenskan 2012/2013 är klart och Leksand börjar hemma mot nykomlingen Karlskrona den 12 september. Omgång 2 och Borås står som värd. Nästa säsong SKA vi upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *