CL rond 2 del 2 = Döden av offensiv fotboll?

Offensiv och rolig fotboll eller deffensiv och dötråkig fotboll? Vilket är att föredra? Offensiv fotboll naturligtvis, alla daagar i veckan. Chelsea avancerar till final i Champions League efter en destruktiv match. En utvisning på en idiotgrej förstör en del men det hade inte hjälpt om Chelsea haft fullt manskap på planen, deffensiven var i första hand. Så fort Barca hade bollen var det vips in i eget straffområde och stäng allt som går. Barca måste i och för sig göra mål på sina chanser men det är inte lätt när det inte bjuds upp till dans. I kväll är det retur av den andra semin och Bayern Munchen sitter i förarsätet efter seger med 2-1 på hemmaplan. Nu är drömmen att Bayern tar emot Chelsea i finalet och gör processen kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *