Nu händer det saker

Allianz Arena

Allianz Arena

CL-final 19 maj och Bayern München tar emot Chelsea hemma på Allianz Arena, vem kunde tro det innan semifinalerna? De flesta trodde på en helspansk final men ack så fel. Barca borde i ärlighetens namn vunnit men Bayern München övertygade i båda matcherna. Det händer att ett lag spelar på sin hemmaarena men inte speciellt ofta. Allianz Arena är för övrigt en riktigt snygg och effektfull arena och tyskarna utnyttjar LED-belycningen fullt ut vilket inte Guldfågeln Arena gör. Allinaz Arena invigdes den 30 maj 2005 och är en fantastisk arena och modern. Under Champions League spelet heter arenan inte Allianz Arena p.g.a. UEFA.s regler, namnet under CL är Fußball Arena München. Gräsmattan mäter 111 x 72 meter, planens mått dvs. ritsens mått 105 x 68 meter. Själva arenans mått ar smått imponerande 258 x 227 meter samt höjden 50 meter. FC Bayern München och TSV 1860 München har Allianz Arena som hemmaplan.

Pep Guardiola kommer att meddela spelartruppen under fredagen att han inte fortsätter som tränare för laget. Stämmer ryktet är det inte bra för Barcelona och jakten på ersättare måste ta fart omgående. Snadro Rossel kanske har en plan B vilket alla mledare bör ha.

Ängö tog sin första seger i division 4 efter 1-0 hemma på Fredriksskans. Måste vara skönt att ta första segern och dessutom mot topptippade Kalmar Södra. Grattis grabbar.

Trekanten tar emot Gullabo/Gullaboås i morgon hemma på Åvallen och vid seger är Trekanten delad serieledare i division 4 och frågan är om de varit det någon gång tidigare i klubbens historia. Spännande. Trekanten får tillbaka Simon Juhlin om allt går i lås. Ett bra ”nyförvärv”. Välkommen Simon!

Crille Kraft ny tränare i Högsrums FF. Kul och spännande. Crille och jag har haft många goa stunder på fotbollsplanen, roligt har vi haft men tyvärr kanske för roligt… Ska börja följa klubbens framfart lite extra framöver. Hoppas att Crille får lite fason på moderklubben, tragiskt att se laget ligga i botten på division 6.

Köpa säng är inte lätt, och inte blir det lättare när säljaren har fel attityd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *