Dessa korkade bilförare och kungen fyller år

Hustrun på väg hem och vid Ekerum sitter en påkörd hare på vägen, bakdelen skadad och stöder bara på frambenen och försöker hasa sig bort. Varför stannar man inte som bilförare när man kör på ett djur? Madam saktar in och vänder för att vara ”räddaren i nöden” och då inträffar det otroliga igen. Ytterligare en bil kör över haren, inte heller denna bil stannar eller saktar in. Haren är för visso död men vad är det för fel på människorna, finns ingen medkänsla för djuren? Jag har sett flera djur påkörda och skadade på vägarna, katter smärtar mest men hur tänker bilförare som inte ens bromsar efter att kört på ett djur? Dessa människor har jag ingen empati för.

Utan dator några dagar men idag kom min nya pärla. En Dell Inspiron 14”, Hårddisk 750 GB, 8 GB Internminne, Processor = 2:a generationens Intel Core i5-2450M med turbo Bost. Nu ska jag klara mig några år.

Som jag skrev i torsdags så meddelade Pep Guardiola att han slutar som tränare för Barca under fredagen och hans ersättare är utsedd och nya tränaren överraskade många, dock inte mig. Tito Vilanova kan Barca och känner till hur Barca fungerar. Ett riktigt bra val. Viktigaste uppgiften för blir att utveckla Barcas boll- och spelövertag till en ny dimension och det innebär att djupledsspelet måste fokuseras och då menar jag inte 40-50 meterspassningar utan passningar som hotar i djupled mellan motståndarnas försvarare. Ett drömförvärv skulle vara Rasmus Elm men det är väl bara jag som ser potentialen Rasmus har. Rasmus skulle passa perfekt i Barcas organisation med sitt spelsinne. Rörelseschemat finns, passningskvalitén är bra, positionsspelet perfekt, och att hitta ytor som ingen annan ser är Rasmus absolut bästa styrka. Tito! – Värva Rasmus så är fortsatta framgångar säkrade. Nu tror jag inte detta kommer att ske utan Rasmus kommer säkert att hamna i Liverpool vilket kan vara bra men ett sämre alternativ.

Valborg ikväll och seriefinal i Premier League – United har förarsätet men City vill säkert annat och har fördelen av hemmaplan. Go City.

Kungen fyller år men det gör han i skuggan av Johan Israelsson och Manchesterderbyt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *