F1 och 1-1

Dani Alves skadade nyckelbenet under morgonenes träning och det visade sig att det var brutet och operation krävs och vila och rehab i 6-8 veckor väntar vilket innebär att Alves missar finalen i Copa del Rey den 25 maj på Vicente Calderón mot Atletic Club Bilbao. Sedan tidigare är det klart att Puyol inte spelar, en som däremot kan vara aktuell är David Villa som är i träning efter sitt benbrott.

Svenska truppen till EM innehåller inga sensationer däremot saknar jag Viktor Elm, en miss av Hamren att inte ta med Viktor. Pär Hansson Helsingborg är med i truppen och det vore tjänstefel att inte låta Pär spela i EM, klart bättre än Isaksson.

Kalmar spelade 1-1 mot HIF ikväll och det var ett klart fall framåt. Nanne ställde upp med en väldigt annorlunda startelva och det förvånade många, så även mig. Första halvlek ok men andra än bättre och efter tre framgångsrika byten kvitterade Kalmar och alla tre inhopparna hade bud på mål.

Pastor Maldonado vann söndagens Formel 1 i Spanien och det var 5:e föraren som segrade i årets 5:e lopp och dessutom 5:e stallet som segrade. Formel 1 är mer öppet än någonsin vilket är mycket glädjande. Formel 1 är oerhört spännande men det krävs att man följer med. Följer man med i vad som händer är det oerhört intressant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *