New York

New York! Staden som aldrig sover och det stammer. Sett det mesta av varde som Empire State Building, Rockefeller Center, Frihetsgudinnan, Ellis Island. Gjort ett besok pa hangarfartyg. Fantastisk stad. Igar fick vi ett abrupt uppvaknande, brandlarmet gick kl. 06.45, hela korridoren fylld av rok och ett jakla padrag. 15-20 brandbilar p[ gatan och 59 street mellan 6 och 7 ave stangdes av. Det visade sig vara en kabelbrand i gatan utanfor hotellentren och roken gick via kallarenoch trapphusen upp i hotellet. Lite otackt men som tur inget allvarligt.

Chelsea vann Champions League och jag hoppas att dem in te spelade som i semin mot Barca for da kommer fler lag att anamma destruktiv fotboll vilket inte jag gillar. Offensiv fotboll ar roligare att beskada alla dagar i veckan. Hoppas det var en engangsforetelse.

Riktigt knoligt att skriva utan vara sista 3 bokstaver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *