Sista dagen och hemresa

torsdag 24 maj 2012, NewYork, USA

Skolbuss som den förväntas se ut i USA

En sista titt på Empire State Building innan vi åker hem

Vi vaknar tidigt lite efter klockan 7. Vi har packat det mesta igår och det är skönt. Efter frukost kollar vi vår packning och att vi har biljetter och pass på ett lättåtkomligt ställe.

Utcheckning och in med väskorna i bagagerummet och därefter ut på Manhattans gator en sista gång denna resa. Inga längre utsvävningar då vi bokat transport med en shufflebuss som ska hämta upp oss kl. 1300.

Transporten ut till Newark airport tar knappt en timma och det verkar som jänkarna vill bli av med oss snabbt då det går väldigt smidigt att checka in och gå igenom säkerhetskontrollen. Vi går mot gaten och det är inte speciellt långt att gå vilket är skönt. Vi kollar avgångstid och allt tyder på att flighten ska gå enligt tidtabell vilket är skönt då vi ska flyga nattetid till Sverige och flyger mot tiden.

Vi hinner hälsa på hos Musse & Mimmi på Brodway innan vi åker hem

Newark är ingen stor flygplats och taxfree är inte mycket att snacka om och vad gäller inköpsställen av mat och dryck är inte heller speciellt mycket att hurra över.

Boarding av flyget är på utsatt tid vilket alla verkar glada över. Ska försöka som lite på planet om jag nu lyckas med det, vi får se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *