På svensk mark igen

freddag 25 maj 2012, NewYork, USA

Vi landar något före tidtabellen och väl framme på Kastrup så kommer våra väskor efter en kort väntan och vi tar sikte på tåget som ska ta oss tillbaka till Malmö och Hyllie där vi parkerat bilen och den står kvar i samma skick som vi lämnade den. Nu väntar en jobbig bilresa hem till Kalmar.

Att köra bil till Kalmar efter att varit vakna i 30 timmar minus kanske tre timmars sömn på flyget som inte är den bästa sömnen är inget att rekommendera men det går bra och vi är tillbaka i Kalmar 12:40.

Vi bär in väskorna och lägger oss på sängen för att ta en välbehövlig eftermiddagslur.

Sammanfattningsvis en otrolig upplevelse och vi kommer helt klart att återvända till New York igen. Tack för denna gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *