Att göra mål är inte lätt

Svårt att göra mål är Trekantens signum denna säsong, visst har det blivit 9 mål men betänk att 4 av dessa kom i premiären mot Hossmo och fredagens bortamatch mor Runsten/Möckleby var inget undantag. Trekanten tar direkt tag i spelet och skaffar ett bollövertag och tillika spelövertag. Passningsspelet fungerar bra och chanser skapas men den första riktigt heta chansen får Dado efter ett långt inkast som Dado tar ner och vänder bort försvararen och avslutar riktigt bra men RM:s målvakt gör en mycket bra räddning, nästa heta chans för Trekanten kommer efter 20 minuter då anfallet byggs upp på högerkanten och efter några fina kombinationer spelas bollen ut till Michael som efter en bra första touch avslutar men bollen tar i insidan av stolpen. Trekanten har ytterligare en boll i ställningen och jag tror det JC som är sist på bollen och det är inte nog med det, Trekanten har 2 till chanser som kan eller bör resultera i mål. RM har inte mycket till spel men skapar ändå 2 vassa chanser, båda efter långbollar men Buffe i mål håller rent. 0-0 i halvtid är inte speciellt rättvist. Andra halvlek liknar mycket den första, Trekanten spelar boll och RM skickar långt på chans men andra halvlek är inte lika chansrik även om Trekanten bör göra något mål. RM tar ledningen genom ett straffmål med cirka 30 minuter kvar, straffen känns mycket onödig men hel rätt dömt av domaren. Trekanten försöker och försöker men den riktigt heta målchansen uteblir. Några konstiga byten av Trekanten med kvarten kvar förstör möjligheten till kvittering och sista kvarten är det inte mycket till spel och RM kan avgöra i slutminuten med sitt 2-0 mål. RM har sin bästa spelare i sin målvakt medan Trekantes bästa för kvällen är Dado, Michael och Vånge.  Trekantens spel bör ge poäng inom kort men RM:s spel har mycket att önska, det håller inte att sparka långt i längden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *