BTH och väldigt jämt

Kevin fyller 19 år idag och går in på sista året som tonåring. Student på måndag och till hösten väntar BTH i Karlskrona och 5 års studier, Civilingenjör Datasäkerhet är programmet och Kevin har verkligen legat i för att få bra slutbetyg på gymnasiet. Han har gjort en fantastisk prestation på gymnasiet och slutbetyget är inget att skämmas över. Lägenhet i Karlskrona är fixat och klart.

Trekanten vinner överraskande borta mot Nickebo med 1-3 och klättrar upp på säker mark. Såg inte matchen så jag kan inte kommentera med mina ord. Tabeller är otroligt jämn och det skiljer i skrivande stund endast 1 poäng mellan 3:e placerade Ängö (11 p) och Torsås på 11:e plats (10 p) och sist i tabellen är Lindås/Långasjö (9 p). 2 lag har 11 poäng och hela 7 lag har 10 poäng. Måste vara något av ett rekord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *