EM

Andra omgången: Italien kämpar i motgång, ungefär som 1982. Nytt kryss och det ser inte allt för ljust ut för Italien. Matchen slutar 1-1. Spanien övertygar som alltid och besegrar enkelt Irland med klara 4-0. Ukraina står upp bra mot Frankriken men fransmännen är för starka i andra halvlek och vinner med 2-0 och har skapat sig ett bra utgångsläge. Sverige kan som väntat inte besegra England. Sverige är förvånansvärt tama i första halvlek och England tar rättvist ledningen och vad sysslar Granen med? Hukar sig i nickduellen. Sverige vänder tillställningen och leder med 2-1, kanske inte speciellt rättvist men England kommer igen och kvitterar ganska omgående. Segermålet är turligt men otroligt vackert, Isaksson helt chanslös, förmodligen det mest hopplösa mål han släppt in.

Tredje omgången: Allt händer som inte ska hända, Grekland besegrar Ryssland med 1-0, målskytt Karagounis, samma Karagounis blir senare varnad för filmning av den svenske domaren Jonas Eriksson och missar kvartsfinalen. Karagounis är bedrövad och frågan är om inte domaren har fel, det borde varit straff och helt säkert 2-0, nu blev scenariot helt annat, Karagounis varnad, avstängd och missar kvarten. Samtidigt vinner Tjeckien över Polen och ganska överraskande är det Grekland och Tjeckien som går vidare.

Mest besviken denna lördagskväll är jag dock över TV4 som sänder EM-fotbollen på TV4 Sport Extra. Hur f-n tänker de? TV4 ska inte hålla på med sport, de är helt kass och det är inte bara av nämnda anledningen. SVT är bättre på allt, bild, ljud och framför allt kommentatorerna. TV4 borde bannlysas.

Kevin är åter igen på jorden efter flygturen till Italien och Rom. Allt verkar ha varit kanon. Det är han värd efter sin  insats på gymnasiet och jag hoppas verkligen att han kommer in på Civilingenjör till hösten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *