EM och bortplockad

Spanien åter i en final, tredje raka och Spanien kan bli historiska om de vinner ett tredje guld då ingen nation tidigare tagit tre raka guld. Finalplatsen satt hårt inne då straffar krävdes för att besegra Portugal men egentligen borde Spanien vunnit under ordinarie tid. Lite statistik och siffror med Spaniens siffror först, bollinnehav 61% – 39%, skott på mål 5-2, målvaktsräddningar 0-3, lyckade passningar, 81% – 68%. Tyskland var storfavorit men Italien ville annat, Balotelli skickar ut Tyskland efter 2 fina mål och nu väntar final mellan Spanien – Italien vilket är en repris på inledningen i grupp C den 10 juni, den matchen slutade 1-1.
Trekanten spelar sista matchen innan sommaruppehållet ikväll då Hossmo gästar Åvallen.Paus hos Grozzan

I seriepremiären borta vann Trekanten med 4-3 efter en händelserik match. Trekanten har för övrigt plockat bort länken till min blogg från sin hemsida, varför vet jag inte men lite konstigt att länken till Grozzans Blogg finns kvar då bloggen har paus sedan den 8 maj och paus på obestämd tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *