Stinsen jobbar i Trekanten igen

Trekanten besegrade Hossmo på fredagskvällen komfortabelt med 8-4 men hade det inte varit för att en Stins var linjedomare i Trekantens anfallsriktning i andra halvlek hade siffrorna varit än större, minst sex felaktiga avvinkningar när Trekanten hade spelare ren med endast målvakten kvar att överlista. Hossmo börjar annars matchen bäst och Trekantens försvarsspel är ganska virrigt, 0-1 kommer redan i inledningen på frispark som är riktigt snyggt slagen, otagbart i högra krysset även om Buffy är nära att rädda. Kvarten in i matchen börjar Trekanten hitta rätt och 23 minuter in i matchen  är Michael sist på bollen, inlägg från vänster som Dado nickar i stolpen och Michael påpasslig skjuter direkt mot bortre gaveln, bollen räddas men för sent, bollen är över linjen och assisterande domaren vinkar för mål, alltså räddades inte bollen. Fem minuter senare börjas Stefan show, grabben gör 2 fina mål innan paus och ledning med 3-1. Andra halvlek hinner inte mer än börja innan Stefan fullbordar sitt hattrick och matchen känns dödad. Det är nu stinsen träder in i handlingen, vinkar med flaggan ständigt och jämt, någon avvinkning är riktig men de flesta helt felaktiga, det är inte när spelaren tar bollen som gäller. Trotts detta hinner Stefan göra ytterligare 2 mål samt att Jonte sätter ett och Dado avslutar målkalaset med ett straffmål. Michael med flera vinkas av vilket är lite surt då tvåsiffrigt hade varit möjligt. Michaels insats är bra, ett mål och tre (fem) assist behöver han inte skämmas för, Vånge återigen bra, Ludde kommer in i andra och gör ett fullgott arbete men spelaren för kvällen är Stefan Maksimovic, 5 mål ger respekt. Nu väntar sommarvila med 17 inspelade pinnar, helt ok men borde varit ytterligare några.

Lindsdal vinner med klara 1-5 borta mot Myresjö och kan titulera sig som serieledare kommande 5 veckor, inte illa.

Kalmar FF tar emot Syrianska i eftermiddag och förmodligen väntar en ny sparka och springmatch på Guldfågeln Arena, Bara att hoppas att kycklingarna kan använda sina vingar för att komma ikapp alla långbollar.

EM-final i morgon mellan Spanien-Italien. Spanien gäller som favoriter emn betänk att Italien alltid är svåra att tas med när det är oroligt i inhemska ligan eller vad sägs om de 2 senaste VM-gulden 1982 och 2006? Båda dessa gånger har det varit skandaler hemma i Italien och så även detta år så räkna inte ut Italienarna.

Silly Season

  • Inter lägger bud på Balotelli.
  • Lucio lämnar Inter till förmån för Juventus, Inter bryter kontraktet.
  • Ibrahim Afellay korsbandsskadad gångna säsongen men ny rycker Liverpool och Tottenham i Barcaspelaren.
  • Martin Olsson vill lämna Blackburn, West Ham och Stoke har visat intresse.
  • Kolo Touré vill lämna Manchester City.
  • Inter bryter kontraktet med Diego Forlán.
  • Milan vill göra sig av med Robinho och Robinho ser ut att hamna i Málaga.
  • Andreas Isaksson är kontraktslös och ser ut att hamna i Celtic.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *