Historiska Spanien

Spanien är regenter på den Europeiska fotbollsarenan efter sin andra raka finalvinst i EM och som regerande världsmästare stod laget för en fantastisk prestation genom att vinna 3 EM/VM i rad vilket inget annat landslag mäktat med. Skönt att ”liret” segrar igen och att inte destruktiv fotboll lönar sig. Hoppas innerligt att Chelseas vinst i Champions League inte upprepas igen inom en snar framtid, hoppas förstås att Barcelona återtar CL-pokalen eller att något annat Spanskt lag eller varför inte Tyskt, Franskt eller Holländskt lag vinner kommande turneringar, fröjdig fotboll framför destruktiv är att föredra.

Hustrun var på återbesök för sitt opererade knä och ombads att gå till sjukgymnast. Nu visar det sig inte så enkelt. Vid kontakt med sjukgymnastiken meddelas att det skickas ut en anmälningsblanket till sjukgymnastik som skall fyllas i or returneras, efter detta är det väntetid på 6-10 veckor innan sjukgymnastik kan erbjudas. Inte speciellt smidigt förfarande. Efter 6-10 veckors väntan kan det vara för sent med ”professionell” sjukgymnastik. Bara att träna vidare med de grundövningar som finns att tillgå.

Silly Season

  • Robin van Persie förlänger inte sitt kontrakt med Arsenal, återstår 1 år.  Återstår att se var RVP hamnar. Barcelona, Man U, Man C är heta kandidater.
  • Amerikanske landslagsspelaren Michael Bradley är nära Roma, bara läkarundersökning återstår.
  • Napoli har en hyffsad summa pengar att spendera efter försäljningen av Ezequiel Lavezzi till PSG och överst på listan står Martins Skrtel Liverpool och Udineses Pablo Armero och Sevillas Gary Medel
  • Raúl Albiol är missnöjd med sin situation i Real Madrid och Spanska Marca uppger att Barcelona är ett tänkbart alternativ. IFK Göteborgs Sebastian Eriksson skriver på för Cagliari.
  • Lucio är numera helt klar för juventus.
  • Diego Forlán vill lämna Inter och efter 14 år i Europa är der hemlandet Uruguay som hägrar.
  • Målmaskinen Antonio Di Natale förlänger med Udinese i ytterligare 2 år, till 2014 gäller kontraktet, i och med detta blir det 10 år i Udineses tröja.

Vad kommer att hända i den lokala fotbollen i sommar? Ganska tyst hittills men saker kommer att ske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *