Kalmar FF har repat sig. Hockey247.se

Kalmar FF har stor chans att gå vidare till 3:e omgången i kvalet till Europa League efter att lite överraskande besegrat Osijek med 3-1 i Kroatien. 3-1 på bortaplan är ett imponerande resultat i stort sett omöjligt att tappa hemma på Guldfågeln Arena i Kalmar. Osijek tog visserligen ledningen efter bara fem minuter och hade mesta av spelet men innan den första halvleken var över hade Daniel Mendes lyckats kvittera till 1-1. Kroaterna får i inledningen på andra halvlek en spelare utvisad vilket öppnade upp för Kalmar FF. Med 2 snabba mål i matchminut 66 och 68 genom Abiola Dauda och Archford Gutu och segern var säkrad. Returmatcherna spelas torsdag den 26 juli. Vid avancemang väntar segraren mellan Young Boys och moldaviska Zimbru Chisinau och Young Boys sitter i förarsätet efter seger hemma med 1-0.
I nästa vecka öppnas en ny site upp som följer NHL ingående. Kola in på hockey247.se på tisdag 24 juli kl. 12.00. Grabbarna bakom sidan kommer att följa NHL mycket ingående genom diverse intervjuer, nyheter mm. Spännande att följa utvecklingen.
Snart kickar den lokala fotbollen igång och en spännande höst. Hakar Lindsdal på i toppen på div.2? Kommer Kalmar AIK att gå upp? Tar Ängö återigen ett kliv upp i seriesystemet? Glömminge eller SSG som seriesegrare. Hänger Borgholm kvar? Återtar Mörbylånga div.5-platsen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *