På plats i Paris

torsdag 27 september 2012 Paris, France

En välkomstöl till Paris

Vi samlas på Kalmar C för att ta tåget till Köpenhamns flygplats. En trevlig tågresa som flyter på precis som den ska. Checka in i automaterna och droppa väskorna och därefter säkerhetskontroll och som alltid är det kö och det tar en bra stund att komma igenom. Vissa (de flesta) handlar i taxfreeshoppen och därefter är det samling på O´Lerays för gemensam lunch.

Framme i Paris på Charles de Gaulle hämtar vi våra väskor och tar sikte på platsen där flygbussarna avgår. En bussresa på knappa timmen in tillParis och på vägen in är det skrämmande hur många uteliggare so finns längs vägen in och under viadukterna.

Paris välkomnar oss med vackert väder så en uteservering är inte fel

Vi kliver av vid Paris Gare de Lyon kliver vi av och en kort promenad på ca. 5 minuter väntar. Jag har en karta från Google Maps och den funkar perfekt, vi kommer rakt på hotellet och kliver in i foajén 17.10. Incheckning av hela sällskapet går förvånansvärt bra.

Nu väntar fri tid till tills det är middag och vi samlas på hotellet vid kl. 20.30 och då möter Crille Kraft upp. Efter middagen är det en del som går vidare ut och några är trötta och knyter sig.

Notre-Dame är en mäktig katedral byggd år 1163-1345

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *