Schneiders dag

fredag 28 september 2012 Paris, France

Vackert längs Seine

Fredagen börjar med frukost och därefter är det avfärd mot Schneiders kontor i Paris. Vi åker i fem taxibilar och alla kör olika vägar men det visar sig inte spela så stor roll då vi anländer med mindre än en minuts skillnad från första till sista bil. Bilen jag kör Champs Èlysées, förbi Triumbågen och vidare till Schneider Electric. En spännande resa och speciellt vid Triumfbågen, mycket bilar och ingen kör i några filer, lite kryssande och helt utan incidenter.

Vi bjuds på en fantastisk presentation av vilka möjligheter det finns med Schneiders produkter. En guidad tur som tar ca. tre timmar och jag tror alla är lika imponerande. En fin genomgång av vilka möjligheter som Schneider erbjuder och efter ca. fem timmar är det dags för lunch och då inträffar det märkligaste med Schneider. Rickard har bokat bord i Schneiders restaurang men det visar sig att dem inte kan ta kortbetalning, endast kontant betalning. Vi rotar runt lite i fickorna men inser ganska snabbt att vi inte har tillräckligt med kontanter. Rickard tar ett bra initiativ och vi lämnar Schneider, tar en kort promenad och äter på en mindre lokal restaurang.

Schneider Electric i Paris

Efter kl. 15:00 är det fri tid att göra Paris. En trevlig tur längs Seine går inte av för hackor i det fantastiska väder som Paris erbjuder.

Återsamling på Hotellet är kl. 20:00 och vi äter på en restaurang bara några kvarter från hotellet. Under middagen släpper vi bomben att vi har biljetter till morgondagens match med Zlatan Ibrahimovic i PSG. Gissa om det blev jubel. Riktigt kul.

Fortsatt fritt efter maten och jag med några andra väljer att ta ett par öl på en lokal pub innan vi återvänder till hotellet.

Tack Schneider Electric och Go Natt!

Schneider Electric i Paris

Vackert vid Seine

Louvren

Jardin des Tuileries

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *