Fri dag med match

lördag 29 september 2012 Paris, France

Marknad i Paris

Efter frukost är det fritt att göra Paris efter eget önskemål men innan vi lämnar hotellet bestämmer vi att vi samlas vid Palais de Chaillot kl. 15:00 för därefter ta oss till Parc des Princes för match kl. 17.00.

Jag och några till tar sikte på matmarknad och därefter är det Louvren som lockar. Matmarknaden är en kul upplevelse. Louvren är en mäktig byggnad men vi går inte in, tiden räcker inte riktigt till. Nästa mål är Eiffeltornet och det är en milstolpe att se detta historiska byggnadsverk.

Tunnelbanetåg till matchen

Vi hinner även med några pitstop och även att se turister bli lurade i diverse spel på en av broarna över Siene. Vid samlingstiden är samtliga på plats och vi tar tunnelbanan ner till arenan. Inga problem att ta sig in på arenan och det är dagen till ära fullsatt.

Alltid lika kul att se internationell fotboll även om inte PSG står speciellt högt på min lista. Paris vinner med 2-0 utan att imponera och Zlatan är en riktig besvikelse. Helt ointresserad av att spela fotboll och att underhålla publiken. Det enda han gör är en snygg framspelning till 2-0. Tror Zlatan springer minst på planen, mindre än t.o.m. målvakterna.

Efter matchen splittras vi upp och vi gör lite olika saker och återsamlas på hotellets takterass där Crille har beställt upp lite förfriskningar innan det är dags för kvällens middag.

Efter en rolig och trevlig dag kryper jag ner i kojen lite efter midnatt.

Marknad i Paris

Marknad i Paris

Marknad i Paris

Marknad i Paris

Marknad i Paris

Seine

Seine

Louvren

Seine

Ett av dagens mål i sikte

Eiffeltornet

Eiffeltornet syns överallt i Paris

Eiffeltornet

Eiffeltornet

Svartspel på en bro

Var ska vi kliva av?

Uppladdning innan middagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *