Jämt i toppen

Sebastian Vettel är på jakt efter ledande Fernando Alonso och efter dagens F1-lopp så skiljer det bara 4 poäng med 5 lopp kvar. Alonso hade oflyt redan i starten och hakade ihop med Kimi Räikkönen och Alonsos dag var förstörd redan innan första kurvan. Alonso och Kimi är normalt oerhört säkra förare som inte brukar stöka till det för varken sig själva eller några andra men idag grinade oturen båda i ansiktet.

Lokalfotbollen börjar närma sig slutet och en del väntade placeringar samtidigt som andra överraskat både positivt och negativt. Lindsdal ligger på 3:e plats i 2:an och kommer att sluta på denna placering vilket är klart över förväntningarna och klubbens bästa placering genom tiderna. IFK Berga kniper kvalplatsen till div.2 och jag hoppas verkligen att dem tar klivet upp. Kalmar AIK kvalar återigen men frågan är om dem räcker till? Tveksamt. Ängö förlorar sista matchen mot Lindås/Långasjö vilket innebär att L/L är klara för fortsatt spel i 4:an medan Torsås ramlar ur. RM kniper den positiva kvalplatsen vilket förvånad då spelet har mycket att önska, men detta bevisar att en bra målvakt kan innebära många poäng. Jag tippade sluttabellen den 17 januari och det var blandade framgångar, jag trodde att Ängö skulle knipa en kvalplats men det blev serieseger, ganska ok tippat. Tippade Torsås på sista plats och det blev en 11:e plats så det tipset är också ok. Återkommer med mer analys.

Dags för El Clasicó.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *