Serieledning

Barca Barca Barca Barca Barca Barca Barca Barca behärskade spelet med boll och Celtic det utan boll. Barca fullständigt äger bollen och vinner bollinnehavet med klara 72% mot Celtics 28%. Överlägset med andra ord men det gäller att göra mål också. Samaras ger Celtic ledningen men i ärlighetens namn är det självmål. Iniesta kvitterar i matchens 44:e minut och det oavgjorda resultatet ser ut att stå sig men Jordi Alba ville annat. I matchens sista minut med matchens sista chans så trycker han in bollen efter fint förspel. Skönt att defensivt spel inte håller ända in i kaklet. Xavi slår som vanligt flest passningar, 148 st och hela 92% har rätt adress. Undrar om något svenskt lag (totalt hela laget) mäktar med 148 passningar på en match.

Xavi är magisk och vilket övertag

Xavi är magisk och vilket övertag

Tidigare samma kväll besegrar Leksand Karlskrona på bortaplan med klara 2-6. Visst Karlskrona har ledning med 2-1 ganska länge men Karlskrona räcker helt enkelt inte till. Serieledning är underbart.

Barcelona leder LaLiga med sina inspelade 22 poäng efter 8 omgångar. 7 segrar och en oavgjord match mot Real Madrid är facit så här långt. Atl. Madrid har också spelat in 22 poäng men Barca leder på målskillnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *