En resa planeras del 1

fredag 5 juli 2013 Kalmar, Sweden

2012 i maj reste Madam Christina och jag till Manhattan i New York. USA för första gången och därefter är vi sålda på USA. Varför åka till Thailand eller andra Asiatiska länder när USA finns? New York borde vara allas skyldighet att besöka någon gång under livet och varför vänta? Vi väntade tills vi var 46 år och det var nog i längsta laget. Med facit i hand skulle vi startat mycket tidigare.
Jag och kusin Ronny Larsson hade erbjudande från vår släkting Mildred Miller 1983 att besöka Los Angeles och sommar-OS 1984 men ack så dumma vi var som inte åkte men pengarna saknades förmodligen eftersom vi gick på gymnasium vid denna tidpunkt. LA uteblev alltså.
Därefter kom madame in i bilden och därmed 2 goa grabbar (vilken lycka) och tiden rullade på. Efter ett flertal resor till den grekiska ö-världen avverkades och även en del annat, bl.a. Rom, Nice och Barcelona. Tiderna förändras och nu är det USA som gäller.
Lyckligtvis har jag en stor läkt i USA och Christina pappa är född 1931 i det stora landet i väster så möjligheter finns i mängder. Escanaba i norra Michigan lockar Christina av naturliga skäl eftersom pappa Leonard Harvey levde sina första år där och jag är väldigt nyfiken.
Efter en hel del research så är denna resa ett faktum. Chicago med omnejd, dvs. Illinois, Wisconsin, Michigan, Minneapolis och Iowa samt förhoppningsvis Indiana och 6 delstater avklarade. Ingen liten resa men ”en stark resa” och ack å kul det ska bli. Hösten 2012 började planeringen, flyg ska bokas, hotell ska bokas och en bil är inte fel…
Mycket ska fixas innan en resa blir av och för er som känner mig så är slumpen inget signum för Glenn Gustafsson och så är fallet inte 2013 heller, planering pågår hela hösten 2012 och ända in till resan ska föregå, drygt två veckor återstår innan flyget lämnar Köpenhamns flygplats och en del ”fix” ska ordnas men kul ska det bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *