09 Släkten och Moville

torsdag 1 augusti 2013 Moville, United States

Släkten samlad Glenn, Nikki, Lacey, Coralie och Violet

Släkten samlad
Glenn, Nikki, Lacey, Coralie och Violet

Del 9
Torsdag 1 augusti
Torsdagen är vikt för att träffa min släkt och första stopp blir återigen hos Violet där Nikki, Lacey och Coralie med barn möter upp. Vi tittar på lite filmer från Öland och fotar oss tillsammans. Två timmar senare bär det av mot Moville och ett besök på Meyer Petting Zoo. Vi trodde att Meyer Petting Zoo har en egen show men det visar sig vara en större tillställning typ en aktivitetsmässa eller marknad. Lantbruksmaskiner ställs ut, diverse djur visas upp och diverse försäljning av mat och pryttlar finns. Nikki följer inte med men Lacey och Coralie fortsätter att vara fantastiska värdar åt oss. Boyd möter upp och lotsar oss fram till deras zoo och Brady guidar oss genom hela området och lär oss lite bättre engelska. Vi har fått en fantastisk upplevelse. Några timmar senare ger vi oss iväg men innan dess är det fotografering som gäller och avsked denna gång, hoppas det inte dröjer allt för länge tills vi ses igen.
Väl tillbaka i Cherokee så är vi ganska slut och efter en öl på rummet är det middag som gäller. Vi avnjuter en ”Hotel special” denna kväll och vi blir inte besvikna.
Som avslutning på kvällen så tar vi en promenad i Cherokees kvarter och det är kul att se hur det ser ut i ett litet amerikanskt samhälle.
Vart vi än kommer så blir vi vänligt bemötta.
I morgon bär det av till Cedar Falls och Allan och Julee Jacobson. En kort sträcka på cirka 30 mil (187 mile).
Längtar redan till den 2 augusti.

Brady, Christina, Boyd, Lenore och Glenn i Moville

Brady, Christina, Boyd, Lenore och Glenn i Moville

Brady bjuder på lunch

Brady bjuder på lunch

Brady visar oss runt på mässan i Moville

Brady visar oss runt på mässan i Moville

Lacey, Coralie och Boyd

Lacey, Coralie och Boyd

Meyer Petting Zoo

Meyer Petting Zoo

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *