10 Släktträff i Cedar Falls

fredag 2 augusti 2013 Cedar Falls, United States

Då lämnar vi Cherokee för Cedar Falls

Då lämnar vi Cherokee för Cedar Falls

Fredag 2 augusti
Lämnar hotellet i Cherokee kl. 10.00 och vårt första stopp denna dag är på bensinmacken. Det är ett rent nöje att tanka i USA då bensinen kostar endast ca. 6 kr/liter. Helt överkomligt.
Innan vi lämnar Cherokee så kör en runda i staden och vi parkerar bilen och promenerar lite på gatorna, känns lite som western. 28 mil (174 mile) senare rullar vi in i Cedar Falls för ett besök hos Allan och Julee Jacobson. Allan har bjudit in sina föräldrar Allan och Ruth samt yngsta sonen Brian. Vi har mycket att prata om och vi har det trevligt. Vi tittar på foton och tidningsurklipp som ”jänkarna” visar oss och jag känner igen en del personer. Dem har även några tidningsurklipp från Ölandsbladet när Sigurd är tillbaka i födelselandet. Mycket intressant. Efter detta är det grillning som står på programmet och vi avnjuter en jättegod middag tillsammans. Nu är det dags för filmvisning från Öland och Kalmar och jag bedömer det som att dem gillar detta.
Tiden går fort när det är trevligt och vips så är klockan över 23.00.
God Natt!

Släkten samlad Allan Jr, Julie, Marion, Allan Sr, Rut Brian och Glenn

Släkten samlad
Allan Jr, Julee, Marion, Allan Sr, Rut
Brian och Glenn

Allan och Julee

Allan och Julee

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *