12 Rockford

söndag 4 augusti 2013 Rockford, United States

Middag i Rockford

Middag i Rockford

Söndag 4 augusti
Jan serverar en typiska amerikansk frukost och den går inte av för hackor. Vi pratar vidare och det flyter på ganska bra. Jag går ut i bilen efter några vykort från Öland som vi överlämnar till Dean och Bob. När vi dricker kaffet kommer jag på att jag kanske glömde låsa bilen och jag säger till Christina att jag ska gå ut och kolla om jag låste bilen, på engelska… Christina tittar på mig och börjar garva. Verkar lätt att bli jänk.
Dean guidar oss genom Sumner och vid 12-tiden lämnar vi Sumner. Ett trevligt besök är till enda och vi rullar vidare mot Moline. Moline är en gammal svenskbyggd men vi kör bara igenom denna stad men vi passerar Mississippifloden än en gång och det är en mäktig flod. Skulle vara intressant att se den rinna ut vid New Orleans men det får vi ta en annan gång.
Nästa stopp på denna dag är Rockford och Hotel Best Western Rockford. Väl framme i Rockford får vi oss tidernas skratt då GPS:n säger ”Ta fågelvägen till vänster”. Hur enkelt är det?
Vi avslutar dagen med en väldigt god middag ”Danny Boy`s Shepherd`s”. Detta var liknande kalops med mashed potatos, och lite rött vin.
På återseende.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *