Leverantörernas dag

2013-10-04

fredag 4 oktober 2013 Amsterdam, Netherlands

Mattias förbereder oss för fabriksvisning

Efter frukost på hotellet är det busstransport till Pipelife och deras fabrik en knapp timmas bussfärd från hotellet. Jonas Malm presentera sig och sitt företag NKT under bussfärden.

Fabriksvisning

Framme på fabriken möte vi upp av fabrikschefen och vi får en gedigen information om vilka produkter som produceras på denna anläggning. Dem serverar kaffe, dricka och enklare förtäring samtidigt som information på engelska delges. Mattias Åberg passar också på att köra sitt ”svenska” koncept.

Därefter är det fabriksvisning som gäller. Vi tillbringar drygt fyra timmar på Pipelifes anläggning innan bussen hämtar upp och kör oss åter till Amsterdam.

Väl tillbaka i Amsterdam är det kanalbåt som gäller. Samling 14:00 för avfärd och lite kul är att när vi ska gå ombord säger biljettnissen att det inte finns servering eller försäljning på båten men att det går bra att köpa med dryck med tilltugg i affären tvärs över gatan. Juste kille!

Kanalbåt är ett måste i Amsterdam och turen som tar drygt två timmar tar oss runt bland många av stadens sevärdheter. Guiden som talar engelska sköter sig bra. Husen i Amsterdam är en historia för sig och dessa lutar både hit och dit och en hel del boende på kanalerna finns också.

Återsamling för genensam middag är satt till kl. 20.00 och jag bedömer att alla är nöjda.

Medhavd dryck avnjuts på kanalerna

Kanalbåt i Amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boende på kanal är vanligt

Lutande hus finns överallt

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *