01 London igen efter 30 år

torsdag 27 mars 2014 London, England

Glenn på Kastrup

Glenn på Kastrup

Vi flyger från Kastrup till Heathrow London och landar lite före tidtabellen. Väskorna kommer som dem ska och en kort tur med interntåg på flygplatsen till terminalens hållplats för pendeltåg. Lite skumpande i 40 minuter på tåget går so en dans, byte på Hammersmith och tunnelbana till Victoria Station. Vi kommer ut från stationen och det är mulet, vilken sida av stationen? Norr, söder, öster eller väster? Inte en aning. Vi väljer att gå till vänster vilket visar sig vara en nitlott. Vi går runt hela stationskvarteret vilket visar sig vara flera hundra meter helt i onödan, hade vi tagit till höger hade vi varit på hotellet efter cirka 300 meter. Incheckning och upp med bagage på rummet, nu ska vi starta utforskningen av London.

Första destination är Buckingham Palace som ligger en kort promenad på 8-10 minuter. Mäktig byggnad som är ordentligt inramad av högt stängsel. Vi hinner även med att få en vy mot Big Ben från Victoria Memorial.

Första dagen blir lite kort och avslutas med en härlig middag

Christina på Kastrup

Christina på Kastrup

 

 

 

 

 

 

 

 

0003-klassiska-taxibilar

Klassiska Londontaxi

Christina vid Buckingham Palace

Christina vid Buckingham Palace

Big Ben

Big Ben

Glenn och Christina vid Victoria memorial

Glenn och Christina vid Victoria memorial

Christina med Buckingham Palace i bakgrunden

Christina med Buckingham Palace i bakgrunden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *