På väg till Barcelona

fredag 2 maj 2014 Kalmar, Sweden

Mattias, Fredrik och Chrille på Kastrup

Då var vi på väg till Barcelona. Alltid lika roligt att åka på dessa resor med kunder och leverantörer. Vi samlas som alltid på Kastrup i Köpenhamn. Vi åker från tre olika avreseorter i Sverige, Kalmar, Karlskrona och Värnamo och uppsamlingsplats är i hallen för check-in på Kastrup. Allt flyter på väl förutom att Mikael Kennmark fick kasta in handduken då han drabbades av magsjuka natten till fredagen. Tråkigt men inget som gick att påverka.

Efter incheckning så är det säkerhetskontroll, taxfree som gäller. Gemensam middag på O’learys som alltid och ingen lär vara besviken. Tyvärr är det mellanlandning i Schweiz men det är inte mycket att gnälla över. Första flygningen gick utan besvär men när vii skulle lämna Schweiz så ösregnade det så vi blev kvar ca. 30 minuter extra men alla var vid gott humör.

Nere i Barcelona och efter att vi hämtat ut våra väskor bär det av till hotellet och vi bor riktigt bra. Upp på rummen våra väskor och återsamling på plan två där det serveras tapas. Lite speciellt att äta plockmat och att inte ha något bord att sitta vid men det är mingel som är syftet vilket funkar alldeles utmärkt.

Barcelona

Barcelona

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *