Hemresa

måndag 5 maj 2014 Barcelona, Spain

Vackert i Barcelona

Måndag är hemresa för min del då jag har ett möte med företagsledningen på tisdagen så jag lämnar gruppen efter frukost. Jag har hemresa och övriga beger sig på fabriksvisning med Hager ca. en timma utanför Barcelona. Även Hellermann som är med har till uppgift att presentera sitt företag och produkter. Hoppas att leverantörerna håller det dem lovar men det är jag inte det minsta orolig för.

Jag tar buss ut till El Prat för flyg till Sverige men det är en något annorlunda rutt för min del eller vad sägs om Barcelona-Oslo, Oslo-Arlanda och Arlanda-Kalmar. Tyvärr så är det lite försening från Barcelona och det är så det skriker att jag hinner med flighten från Oslo men det ordnar sig. Hemma i Kalmar på utsatt tid och jag är helnöjd med denna resa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *