27 augusti, Födelsedag

onsdag 27 augusti 2014 Rhodes, Greece

Hotellets sötvattenspool är vacker

Hotellets sötvattenspool är vacker

Onsdagen är som sig bör, sol, bad och läsning med ett undantag att jag fyller år denna underbara dag.

På eftermiddagen går Christina och jag en promenad i Ixia och det är riktigt varmt, 33 grader i skuggan. Vi letar efter en butik att köpa en svensk tidning i men det går inget vidare. Vi vänder tillbaka mot hotellet och passerar ett är ett träd som växer mitt i vägen, ungefär som en refug.

Vi återvänder till poolområdet och fortsätter med sol och bad som sig bör på en solsemester.

PÅ kvällen äter vi en lite bättre middag på hotellet, en födelsedagsmiddag innehållande en svampkompott till förrätt, riktigt god oxfilé med tillhörande rött vin till huvudrätt och glass till efterrätt.

Även denna kväll avnjuts ett par timmar på balkongen. Behaglig temp på dessa breddgrader eller vad sägs om 27 grader klockan 23:50.

Mäktigt träd mitt i vägen som en refug

Mäktigt träd mitt i vägen som en refug

Mäktigt träd som en refug mitt i vägen

Mäktigt träd som en refug mitt i vägen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *