29 Augusti, Möte med Aris

fredag 29 augusti 2014 Rhodes, Greece

Christina utanför Hotel Isabella som vi bodde på 1988

Christina utanför Hotel Isabella som vi bodde på 1988

Efter en dag vid poolen tar Christina och jag sikte på nya staden. En kort taxiresa och vi kliver av i sydvästra delen. Vi går in mot centrum och hittar hotellet vi bodde på 1988, Hotel Isabella. Tyvärr är det inget hotell längre utan lägenheter. Vi fortsätter vidare till Mandrakihamnen för lite njutbar utsikt över båtarna som ligger i hamnen. Vi ser äve en del fiskare med metspö och det verkar som det nappat för en del men inte är det mycket till fisk i deras lådor. Stormästarpalatset syns klart och tydligt och vaktar staden som en gammal borg. Visst, det är en gammal borg men den renoverades i början på 1900-talet av Italienarna. Ganska vacker byggnad.

Vi går norrut mot norra udden och kollar in några tänkbara hotell för kommande resor till Rhodos. Efter detta tar vi sikte på Hotel Carina där vår kompis från 2000 Aris numera arbetar. Aris känner igen oss på långt håll. Härligt att återse Aris och detta år så jobbar även hans son i baren på hotellet.

Taxi tillbaka till hotellet för middag.

Christina vid Mandrakihamnen

Christina vid Mandrakihamnen

Stormästarpalatset i Gamla stan

Stormästarpalatset i Gamla stan

Aris, ett kärt återseende

Aris, ett kärt återseende

Aris och hans son

Aris och hans son

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *