31 augusti, Hemresedag

söndag 31 augusti 2014 Rhodes, Greece

Frukost sista dagen

Frukost sista dagen

Jaha, sista dagen är redan här och Rhodos har visat upp sitt bästa väder igen. Vi äter frukost i frukostmatsalen och det har varit väldigt bra frukost hela veckan, förvånansvärt bra.

Jag som älskar att vara i värmen tar alla minuter som erbjuds att sola och bada.

Christina och jag checkar ut kl. 11.00, mor och far hyr sitt rum till kl. 17.00 vilket är skönt så att vi kan fräscha upp oss innan vi ska åka till flygplatsen.

En kort bussresa till flygplatsen och vi ska checka in på flyget. Kön är lång och det är mycket folk. Incheckningen är lite rörig men efter en stund är det min och Christinas tur, inga problem, biljetter kollas, väskor vägs och vi tar våra väskor med oss till bagedrop en bit bort. Vi väntar på mor och far, inga problem där heller förutom att dem lämnar väskan i incheckningen varpå tjejen ropar, ”Hallo, hallo, take this with you”. Har svårt att hålla mig för skratt. Vi går vidare till säkerhetskontrollen och nu händer det grejor. Jag säger till pappa att lägg allt i handbagaget. Vi går igenom utan problem men pappa får gå fram och tillbaka flera gånger, han har insulinnålar, tabletter och diverse andra saker i fickorna men efter en 4-5 gånger genom säkerhetsbågen så är allt i sin ordning.

Flyget går som det ska och vi landar på Sturup sent och nu väntar en jobbig biltur till Kalmar. Jag kör och de andra sover. För att hålla mig vaken så lyssnar jag på sommarpratare och resan hem går faktiskt ganska fort. Hemma i Kalmar är det skönt att ta några timmars välbehövlig sömn.

Dionysos Hotel

Dionysos Hotel

Gamla Entrén till Hotel Dionysos

Gamla Entrén till Hotel Dionysos

Dionysos Hotel

Dionysos Hotel

Hemresa och vi är nöjda med veckan

Hemresa och vi är nöjda med veckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *