Länge sedan sist

Haft en lång paus i bloggandet men nu är det dags igen. Hösten 21012 var det senaste inlägget.

Ska försöka fortsätta hålla lite extra koll och information på F1, Leksands IF och FC Barcelona. Tre tuffa saker att hålla koll på men treintressen som ligger mig varmt om hjärtat inom idrottsvärlden. Utöver detta gillar jag att resa.

Sist var det upplösningen av F1 som var i fokus och snart startar årets säsong. Årets säsong har redan börjat med två test, Jerez och Barcelona och även detta veckoslut är det test i Barcelona. Två veckor till årets F1-VM börjar och med svenska intressen ser det mycket intressant ut. Jovars, test är test men det ser betydligt bättre ut än inför förra  säsongen för Marcus Ericsson, då i Carterham, nu i Sauber. Nu ska jag inte dra allt för drastiska förhoppningar men det ser i alla fall klart okej ut, inte milsvid efter som för ett år sedan.

Senast (2012) ångade Leksand på i Allsvenska men det kan vi knappast påstå att vi gör i SHL denna säsong. Vi ligger näst sist med endast 56 inspelade poäng. Chansen finns kvar att slippa kvalspel men inte ens jag tror det kommer att ordna sig. Sjur Robert Nilsen kommer att avsluta denna säsong som huvudansvarig. Jag tror det är bra även om jag inte är bitter på Andreas Appelgren. Andreas har gjort ett fantastiskt bra jobb men tiden var dags för en förändring.

Tittar jag vidare i i fotbollsvärlden så blandar Barca bra insatser med mindre bra. Vinst borta i CL mot Manchester City med 1-2 behöver vi inte skämmas över men 0-1 hemma mot Málaga är inte mycket att glädjas över.

Det lokala inslaget står Kalmar FF för och Kalmar blandar och ger ordentligt i försäsongen, men det är kanske bra. Inte bra att vinna allt men inte heller bra att förlora allt heller. En försäsong i fotboll är ungefär som ”försäsong” i F1, mycket ska testas. Kalmar ser på något sätt ganska intressant ut i alla fall. Inte en guldkandidat men väl på övre halvan.

Resemässigt är det Paris som kommer inom kort och i början på juni bär det av till Milano och Bergamo. i Höst är det ”Big apple” som hägrar med avslut i Washington D.C. Paris och NY är bekant men D.C. blir nytt resmål. Ska bli så jäkla kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *