Vi är vinnare… i långa loppet

Barca vinner ganska komfortabelt borta mot Getafe med 1-3. Nytt mål av Messi (mål nr 27) och nu är det bara 2 upp till Ronaldo.

Leksand tar emot ett gäng indianer från Göteborg och dessa indianer har tagit med sig sitt starkaste vapen på Dalaturnén. Men frågan är om tomahawk är ett vapen inom ishockey? Varför ska alla dessa slashingar accepteras av de svartvita? Visst, vi tar en slashing i andra men sedan fortsätter Göteborgarna med sitt smutsiga spel och för andra gången är det Ritola som drabbas. Frölundas målvakt skadar sig med knappa 5 min kvar men faktum är att det är egen spelare som orsakar skadan. Tung förlust med 4-5 efter straffar och tyvärr klarar inte inte väderstrecket i väster (läs Öster) av att vinna över Brynäs så vad gör väl kvällens resultat? Bara att inrikta sig på sju oerhört viktiga matcher i mars. Noterbart är att Frölunda inte mäktade med ett enda skott mot Leksandskassen i förlängningen, Leksand skickade iväg 5.

Marcus Ericsson kvalasimulerar bra men om två veckor är det det riktiga elddopet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *