Kvaltider väntar

En match kvar av säsongens SHL och den är mot Linköping på bortais. En säsong som vari jobbig för oss Leksingar. Dagens förlust mot HV på hemmais svider egentligen inte det minsta, tankarna är redan i de kommande matcherna för fortsatt spel i SHL. Vi kommer att möta tredjeplacerade laget i slutspelsserien i direktkval i bäst av sju matcher och vi börjar hemma och har hemmamatch i match 1, 3, 5 och 7. Första matchen går av stapeln den 15 mars med matchstart kl. 16.00. Spelschemat enligt följande.

Söndag 15 mars: Hemmamatch 16.00

Onsdag 18 mars: Bortamatch 19.00

Lördag 21 mars: Hemmamatch 16.00

Tisdag 24 mars: Bortamatch 19.00

Ev. Fredag 27 mars: Hemmamatch 19.00

Ev. Måndag 30 mars: Bortamatch 19.00

Ev. 2 april: Hemmamatch 19.00

Viasat, TV10 och Viaplay kommer att visa två matcher per omgång och en visas på S24. Kommer endast en eller två matcher spelas om en matchserie är avgjord kommer dessa två att visas endast i Viasats kanaler.

Skönt att den är 12 dagar till matcherna för fortsatt spel i SHL börjar. Detta ger oss möjlighet att våra skadade spelar är tillbaka. Johan Ryno kanske redan är tillbaka i spel på torsdag men hur skadeläget på Mattias Ritola efter den onödiga tacklingen av Frölunda i lördags är mer tveksamt. Jon Knuts kom inte till spel idag och jag vet inte varför och även Viktor Mårtensson är osäker. Joakim Lundström är säkert snart redo för spel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *