03 Paris bjuder på regn

söndag 26 april 2015 Paris, France

Mäktiga Eiffeltornet

Mäktiga Eiffeltornet

Hotellet erbjuder möjligheten att äta frukost på rummet och vi förbeställde dagen innan vad vi önskar. På utsatt tid kl. 09.00 knackar det på dörren och en välfylld frukostbricka kommer. En kul gren men ack så bökigt att äta frukost i sängen.

Denna söndag visar Paris upp sin sämre sida då det ösregnar.

Vi fortsätter vårt bussåkande och det är tur att vi köpte en tvådagars biljett för att promenera i detta väder är ingen höjdare. Vi passar på att åka alla tre rundorna och drygt sex timmar senare har vi sett ”hela” Paris.

Tiden rusar i väg trott riktigt uselt väder.

Denna kväll äter vi en god köttbit.

Notre Dame

Notre Dame

Notre Dame

Notre Dame

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *