Daniel Widing till Leksand

Tommi Paakkolanvaara 32 år har signat för två år i Leksandströjan. En center med hög kvalité och kommer med all säkerhet att vara center förstalinan. Med sina 32 år och med en meritlista från finska högstaligan som få kan matcha och med stora ledaregenskaper då Tommi haft både ”C” och ”A” på tröjan i Pelicans. 3 guld, 3 silver och 1 brons i Finska ligan är inget annat än imponerande att Tore Jobs kan knyta till klubben. Tommi avslutade den gångna säsongen med 5 matcher i Lugano men dessförinnan har det varit spel i den finska ligan.

Nästa topspelare till Leksand är Daniel Widing 33 år. Njaäe, kanske inte riktigt sant men jag bedömer det som högst troligt att Daniel spelar för Dalarnas stolthet kommande säsong. Skulle detta bli verklighet hälsar jag Daniel Välkommen ”hem” då han tidigare spelat i Leksand som 16 åring från säsongen 1998-1999 fram till 2003. Meritlistan är hyffsat bra även för Daniel som spelat SHL-hockey för Leksand, Brynäs och Skellefteå samt för TPS, Pelicans och Blues i finska Liiga.

Även Jesper Ollas (31 år) kan vara på G till Leksand och med Leksand som moderklubb skulle det sitta fint att vara med att spela upp Leksand i SHL igen. Att Ollas ska spela i Leksand redan kommande säsong är inte speciellt troligt men drömma är alltid spännande.

Inom några dagar vet vi om min profetia stämmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *